Tonny´s Rejser

Norge Vrådal 16. - 20. Juni

Pris 6450,- kr.


Efter at vi er kommet i bussen, kører vi mod Hirtshals, hvor vi skal med Fjordline til Kristiansand. Efter vi er kommet ombord, er der morgenmad/frokost undervejs. Vi ankommer til Kristiansand ca. kl. 13.00 og derefter kører vi til Vrådalen, hvor vi skal bo på Hotel Straand de næste 4 nætter. Efter indkvartering er der tid til at se på de skønne omgivelser, inden vi mødes til middag.

 

Efter morgenmad skal vi på opdagelser i det flotte landskab, Vi kører langs Vrålieåsen som er kendt for sit gode fiskevand. Vi fortsætter mod Dalen, som ligger 72 m. over havet og som er endestation for bådene på Telemarkskanalen. Vi skal også se det flotte gamle hotel Dalen som er fra 1897, de har også egen gl. hotel bus. Herfra kører vi af snoede veje til Eidsborg stavkirke, hvor vi mødes med en guide som vil fortælle os om de meget specielle stavkirker, som der findes mange af i Norge. Nabo til kirken er Vest Telemark museum, et bygdemuseum, hvor der er flere forskellige bygninger og inde på museet er der forskellige udstillinger af bl.a. violiner, folkedragter og ting som blev brugt i husholdningen. Inden vi kører hjem får vi kaffe og vafler. Hjem over Höydalsmo og Morgedal, som nordmændene kalder skiens vugge og derfra til vores hotel.  

                                     

Efter en god nats søvn, er vi klar til at tage på flere eventyr. Vi kører mod Åmot til Rauland, videre over fjeldet mod Rjukan, hvor vi skal besøge Vemok industrimuseum, vi får en guidet rundvisning. Derfra kører vi til Rjukan for at finde frokost. Efter pausen kører vi langs Tinnsøen til Sauland, Seljord og tilbage over Kviteseid til Vrådal efter en dag med flotte panoramaer.

 

Vores sidste dag i Vrådal, skal vi ud og se de flotte sluser ved Vrangfoss, hvis vi er heldig kan vi se en af de gamle skibe blive sluset igennem. Vi skal også have et stop i byen Bø. Der bliver der også mulighed for at besøge sølvsmeden Astrid Søftestad, som har butik kort afstand fra hotellet.

 

I dag skal vi forlade Vrådalen. Efter vi har pakket bussen kører vi mod Kristiansand, hvor vi skal med færgen tilbage til Hirtshals kl. 15.00. Undervejs får vi Buffet som vi har god tid til at nyde. Vi ankommer til Hirtshals kl. 18.55. Derfra kører vi til vores opsamlingssteder, efter en forhåbentlig dejlig tur.

 

Prisen for turen er inkl.:

Bus, færge, hotel med ½ pension. Brunch på færgen. Entre til Stavkirke, vest Telemark museum, vafler og kaffe, Vemok industrimuseum.

Evt. øvrige entréer er ikke inkl.


Husk: Vigtig medicin og pas, rejseforsikring

og det blå sygesikringsbevis. Evt. søsygetabeletter.

Eneværelse tillæg 1.400 kr.  

                                             

Tilmelding senest 15. april til Tonnys Rejser 40726801          

Husk venligst navn ved betaling.                                                  

Depositum 2.000 kr. betales ved tilmelding


Restbeløb den 1. juni  

Sparekassen Kronjylland

Reg.nr. 9324 konto nr. 0002916789Nyeste kommentarer

03.12 | 20:57

Hej Ellen. Det kan du godt men er det 2 mere end dem du meldte til i gå...

02.12 | 05:04

Vil høre om det jeg kan nå at melde 2 personer med på Flensborg turen ...

24.10 | 07:36

Undskyld skrivefejl i dato, det er den 23/11, og vi vil gerne på- og afsti...

23.10 | 11:06

Hej Kirsten. Vi har ikke indkøbstur den 22/11. men den 23/11. jeg sk...