Tonny´s Rejser

Rüdesheim og Alsace

13. - 20. Juli

Pris 8595,-


Når alle er kommet i bussen, kører vi mod Minden som er vores første overnatningssted. Vi får kaffe og brød ved grænsen og fortsætter så ned forbi Hamburg mod Bremen, undervejs er der frokostpause. Nu skal vi køre sydpå til byen Minden, hvor vi skal bo den første nat, ved ankomst indkvartering og aftensmad på hotel Victoria.

Efter morgenmad pakker vi bussen og kører videre mod Dortmund, Køln og Koblenz. Her holder vi frokostpause ved Deutsche Eck, som er det sted hvor Mosel løber ud i Rhinen. Efter pausen følger vi Rhinen til Rüdesheim, hvor vi skal bo de næste 2 dage. Efter indkvartering bliver der måske tid til det første kik på byen, inden vi mødes til aftensmad.

 

I dag skal vi have en sejltur på Rhinen, vi kører en tur op til Niederwalddenkmal som er et mindesmærke, rejst for samlingen af Det tyske rige efter den fransk-preusiske krig. Vi tager svævebanen ned til byen. Dagens udflugter slutter med vinsmagning og derefter mødes vi til aftensmad.


Efter morgenmad pakker vi bussen og derefter er der frit til at se byen på egen hånd, inden vi køre videre til Colmar i Frankrig, hvor vi skal bo på hotel L’Europe.

  

Efter vi har fået morgenmad kører vi til busparkeringen i Colmar, vi skal nu have en tur med bytoget ca. 45 min. Derefter mødes vi med vores lokale guide (Engelsk), som tager os med på en 2 timers tur gennem byens seværdigheder.  Derefter er det blevet frokosttid, nogle skal måske prøve den lokale specialitet, Flammkuchen med bacon, løg og mozzarella. Efter en dag med mange indtryk kører vi retur til hotellet og mødes til aftensmad.

I dag skal vi ud og kører lidt på Vinruten i Alsace. Vi besøger en af de mange hyggelige byer, som ligger som perler på snor. Midt på eftermiddagen, skal vi besøge Vingården Sipp Mack. Vi får en fortælling om deres vingård og skal jo også smage på deres gode vine, dertil får vi et stykke Kouglof, som er en kage bagt i en rund dyb form. Efter besøget her er det tid til at køre retur til hotellet.

 

I dag er det tid for at begynde hjemrejsen. Vi pakker bussen og kører til Luxemburg, hvor vi vil være til frokosttid, vi får tid på egen hånd til et kikke på byen og købe noget frokost. Herfra kører vi til vores overnatningshotel i Dinslaken til indkvartering og aftensmad.

 

I dag er vi klar til at tage den sidste dag på vores rundtur. Vi følger vejen mod Bremen. Vi får frokost på vej hjem. Herfra forbi Hamburg til Fleggaard inden vi tager det sidste stykke til vores opsamlingssteder, efter en forhåbentlig oplevelsesrig tur.

 

Prisen for turen er inkl.:

Bus, guide, hotel med ½ pension, kaffe og rundstykke, bidrag til Rejsegarantifonden Tur i svævebanen, sejltur, 2 x vinsmagning, turisttog, lokalguide. Frokost på vej hjem sidste dag.

Evt. øvrige entrèer er ikke inkl.

Husk: Vigtig medicin og pas, sygesikringsbevis, rejseforsikring.

Eneværelsestillæg 2.000 kr.

 

Man kan med fordel pakke en overnatningstaske.

Sidste tilmelding senest 8. april til Tonnys Rejser tlf. 40 72 68 01

Husk navn og rejse ved indbetaling.


Depositum er 3.000 kr. ved tilmelding

Restbeløbet senest 1. juni

Sparekassen Kronjylland. Reg.nr. 9324 Konto nr. 0002916789
Nyeste kommentarer

03.12 | 20:57

Hej Ellen. Det kan du godt men er det 2 mere end dem du meldte til i gå...

02.12 | 05:04

Vil høre om det jeg kan nå at melde 2 personer med på Flensborg turen ...

24.10 | 07:36

Undskyld skrivefejl i dato, det er den 23/11, og vi vil gerne på- og afsti...

23.10 | 11:06

Hej Kirsten. Vi har ikke indkøbstur den 22/11. men den 23/11. jeg sk...