Tonny´s Rejser

Bornholm 16. - 20. August

Pris 5195,-Efter vi alle er kommet i bussen, kører vi mod Sverige. På vejen derover får vi kaffe og rundstykke, inden vi fortsætter mod København og Øresundsbroen. Vi følger Østersøen til Ystad, hvor vi skal med færgen kl. 16.30. Vi ankommer til Rønne kl. 17.50 hvorefter vi kører til Hotel Balka strand, hvor vi skal bo de dage vi er på Bornholm. Indkvartering og aftensmad.

 

Efter dejlig morgenmad er vi klar til oplevelser. Vi kører en tur ud til Dueodde og går en tur ud til stranden. Derefter kører vi af snoede veje til Svaneke, hvor der er lørdagsmarked, vi ser lidt på byen, inden vi skal have frokost på Svaneke bryghus. Herfra kører vi til Østerlars rundkirke, evt. et besøg på Sæbemageriet, som ligger nabo til kirken i en gammel gård. Undervejs hjem ser vi om Granitværkstedet ved Årsdale mølle, har åben.

 

I dag kører vi tværs på øen til Sortehat og Muleby, forsætter langs kysten til Hasle, her får vi en pause ved de gamle rygeovne. Videre langs kysten til Helligpeder/Teglkås 2 små fiskersamfund. Derefter til Hammershus, for dem der har lyst bliver der tid til at gå op til Borgen, ellers kan man se udstillingen i bygningen som ligger ved foden af borgen. Nu er det frokosttid, men vi tager lige et stop på vejen ved Opalsøen og Hammer havn, inden vi skal have fiskebuffet i Allinge. Efter frokost besøges Bornholms Tekniks museum, her findes alt mellem himmel og jord. Herfra følger vi østkysten til Gudhjem, hvor vi tager et stop evt. en dejlig is. Herfra kører vi til vores hotel.

 

Den sidste dag på Bornholm skal vi bl.a. opleve Slavstenene, vi skal også se et granitbrud, samt besøge øens største by Rønne. Her bliver mulighed for at finde frokost på Stortorv, flere med udendørs servering. Vi skal også besøge Kræmmerhuset, en butik med kunsthåndvarer, evt. gå en tur i deres smukke have.

 

I dag pakker vi bussen efter morgenmaden og kører direkte til Rønne, hvor vi skal med færgen kl. 10,30. Efter ankomst til Sverige kører vi direkte til Overdrevskroen ved Ringsted for frokost, inden vi fortsætter hjem over storbælt, efter en forhåbentlig hyggelig tur.

 

Prisen er inkl.:

Bus, kaffe og rundstykker, hotelophold inkl. ½ pension, kaffe efter middag, bidrag til Rejsegarantifonden, frokost 2. 3. og 5. dag. Entre til rundkirke, tekniks museum og Kræmmerhuset.

Evt. andre entréer ikke inkl.

 

Husk: Vigtig medicin, badetøj, pas

Eneværelses tillæg 940 kr.

Tilmelding og betaling senest 15. juni til Tonnys Rejser: Tlf. 40 72 68 01.

Husk navn og rejse ved betaling


Depositum 2.000 kr. ved tilmelding.

Sparekassen Kronjylland: Regnr. 9324 kontonr. 0002916789


Nyeste kommentarer

03.12 | 20:57

Hej Ellen. Det kan du godt men er det 2 mere end dem du meldte til i gå...

02.12 | 05:04

Vil høre om det jeg kan nå at melde 2 personer med på Flensborg turen ...

24.10 | 07:36

Undskyld skrivefejl i dato, det er den 23/11, og vi vil gerne på- og afsti...

23.10 | 11:06

Hej Kirsten. Vi har ikke indkøbstur den 22/11. men den 23/11. jeg sk...